Zumba Eindhoven

Home » Zumba Eindhoven

Zumba Eindhoven

Bewegen op exotische beats en tegelijkertijd ook nog flink veel calorieën verbranden. Dat kan alleen met zumba. Bij SEP in Eindhoven kan je je op woensdag en donderdag helemaal uitleven bij deze groepsles!

Zumba is een dans- en fitnessprogramma die is gebaseerd op de Zuid-Amerikaanse dansen, zoals salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Dankzij de opzwepende muziek ga je vanaf de eerste minuut al helemaal los. Onze professionele instructeur neemt je mee in haar enthousiasme en leert je de beste moves waarmee je eventueel ook de show kunt stelen op de dansvloer. Al soepel dansend werk je aan je conditie en figuur. Doordat je vrolijk en druk aan het dansen bent, heb je niet in de gaten hoe intens de workout eigenlijk is. Totdat je na de les Zumba bij SEP in Eindhoven moe maar voldaan een drankje gaat doen aan de bar. Geniet dan van een welverdiende gezonde smoothie of een heerlijk kopje koffie van Nespresso.

Zumba bij ons in Eindhoven is net als al onze andere groepslessen geschikt voor iedereen. Beginner, gevorderde, jong, oud, man of vrouw. Dat maakt niet uit. Zumba is voor iedereen van Eindhoven, Son en Breugel, Best en Nuenen tot ver daarbuiten.

Wil je nóg verleidelijker leren dansen? Kies dan voor onze lessen burlesque of paaldansen. Haal de sensuele vrouw in je naar boven!

Ben je nieuwsgierig geworden of zumba bij SEP in Eindhoven iets is voor jou? Vraag dan eens een gratis proefles aan. Of neem contact met ons via het contactformulier voor meer informatie.

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster, meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief