22.03.20 The Yoga XL Spring Edition

Balance, Mind & Body

Zondag 22 maart, van 10.00 tot 17.00 uur, organiseert studio SEP een speciaal Yoga XL Spring Event.
Een geweldig evenement om tot jezelf te komen.

Prijs: € 69,00
(incl. vegan lunch & biologische thee momenten)

Vroegboekkorting 10% tot 29 februari.
Gebruik bij uitchecken code: vbk2203

Programma

Programma overzicht:

Tijdens deze workshop gaan we meer de diepte in. Daar waar je normaal gesproken minder tijd voor hebt in de les, gaan we je laten ervaren en mee oefenen. Zo gaan we werken aan techniek, ademwerk en we nemen je mee in de geschiedenis van yoga. 

09.30 – 10.00   Inloop met biologische thee
10.00 – 11.30   Hatha / Vinyasa Flow
11.30 – 12.30   Yoga Alignment
12.30 – 14.00  Lunch van Jungle Green Kitchen
14.00 – 15.30   Yin Yoga
15.45 – 17.00   Yoga Nidra plus afsluiting

 

Yoga Classes that day

Deze yoga workshops staan op het programma!

Hatha / Vinyasa Flow

Hatha Vinyasa Flow (Element Aarde)
Tijdens deze les starten we met de uitleg over chakra’s. Wat zijn chakra’s, waar zitten ze en waar staat elk chakra voor? Na de uitleg starten we met de Hatha Vinyasa flow les die gericht is op het eerste chakra: chakra Mooladhara. Ook wel het wortel chakra genoemd dat sterk verbonden is met het element Aarde.

Teacher: Iris
@irishamelink

Yoga Alignment (English)

‘Yoga Alignment’ workshop is a technical yoga class. We will dive in to yoga asanas (poses) in depth which means that you will learn how to do them correctly and adapt to your body type. In this class we will use yoga props such as blankets, yoga blocks and straps. Class will be in English, so all expats are welcome to join!

Teacher: Giedre
@giyogadance

Yin Yoga (Lente)

Yin yoga is een meditatieve yogavorm die ruimte in het lichaam geeft. In tegenstelling tot andere yogavormen zijn bij Yin Yoga de spieren geheel ontspannen. .

Het thema van deze Yin XL les is ‘Lente’. De TCM (Traditional Chinese Medicine) verbindt het element Hout aan de lente. Tijdens de les zullen we houdingen doen die dit element en de bijbehorende meridianen (energiebanen) activeren en in balans brengen. 

In deze speciale XL-workshop dompelen we ons onder in de energie van de lente door middel van yoga-oefeningen, ademoefeningen en meditatie/visualisatie. Na deze workshop voel je je als herboren!

Teacher: Dunia
@duniasep_

Yoga Nidra (English)

Nowadays people do not know how to relax because of active lifestyles and too many stimulations around us. Can you rely? Yoga Nidra meditation might be your solution. This beautiful practice is known as yogic sleep, sleep meditation or a state between waking up and falling asleep. P.S. Fun fact – 1 hour of Yoga Nidra is equal to 2-3 hours of good night sleep! Class will be in English, so all expats are welcome to join!

Teacher: Giedre
@giyogadance

Waarom deelnemen?

Meer diepgang in de Yoga beleving.

Dit event geeft je de tijd om je even helemaal onder te dompelen in de wondere wereld die yoga heet. We nemen je mee de diepte in door met adem te gaan werken, techniek bij te brengen, XXL yoga lessen, experimenteren met houdingen, meer te leren over de ayurvedische denkwijze, maar bovenal gaan we er een leuke dag van maken!

Features

Het beste van Yoga

Meer energie

In het begin zal yoga energie kosten, want het is niet niks om in ingewikkelde houdingen rustig te blijven ademhalen. Maar uiteindelijk zal elke houding die lukt, zorgen voor meer energie.

Meer kracht

Met elke houding gebruik je andere spieren en zorg je ervoor dat je lichaam krachtiger wordt.

Betere ademhaling

Het gaat bij yoga nooit om de perfecte houding nabootsen, maar om rust te vinden in een houding die er zoveel mogelijk op lijkt. Daarbij kun je jouw ademhaling naar gebieden sturen waar je meer ruimte nodig hebt. Door zo te focussen op de ademhaling zul je merken dat je ook in het dagelijks leven rustiger gaat ademhalen.

Betere balans

Er zijn een heleboel asana’s waarbij het gaat om een goede balans. Je wordt uitgedaagd om een paar minuten lang je balans te houden en je zult merken dat het steeds beter gaat naarmate je vaker oefent.

Betere houding

Rechte rug, schouders laag en kruin omhoog. Vroeger hamerden je ouders erop, tegenwoordig hoor je het in de yogaklas.

Minder stress en angst

Yoga is een fijne manier om te ontspannen en je te onttrekken aan dagelijks beslommeringen. Daardoor komt er minder ruimte voor stress en angst.

Expert Instructors

Jouw team deze dag

Iris Hamelink

Iris Hamelink

Yoga instructor

Iris is een bevlogen communicatieadviseur met een achtergrond in coaching en yoga. Door deze unieke combinatie kan Iris de kern naar boven halen en je zowel op zakelijk als privévlak ondersteuning bieden. Met haar bedrijf NINE geeft Iris op verschillende locaties yogalessen en is ze partner in SOULVIBE: jouw non-stop destination als het gaat om workshops, blogs en retraites.

Giedre Michailovskyte

Giedre Michailovskyte

Yoga instructor

Giedre is Ashtanga, Hatha en Power yogalerares met focus op yogatherapie, beweging, afstemming, kracht en flexibiliteit. Ze studeerde yoga in India (500 uur yttc) en raakte gemakkelijk geïnspireerd door kennis, diepgang en ervaring van lokale leraren en goeroes. “Als je lichaam niet flexibel is, kunnen we het repareren. Als je geest niet flexibel is, kunnen we het niet repareren. Ben je flexibel?” – de magische vraag die aantoont dat yoga niet alleen fysieke oefening is. Dit seminar zal worden gehouden in het Engels.

Dunia Sep

Dunia Sep

Yoga instructor

Dunia is mede-eigenaresse van SEP en heeft al ruim 25 jaar ervaring in de groepsfitness met onder andere de Body & Mind groepslessen zoals Pilates en ClubYoga. Door haar liefde voor sport en grote interesse in het menselijk lichaam is ze gedreven om jou het beste uit jezelf te laten halen tijdens haar lessen. Doordat alles in het leven tegenwoordig zo snel gaat heeft ze de rust opgezocht en is ze zich gaan specialiseren in Yin Yoga.

Ticket shop

Bestel hier je ticket

Deze workshop is de tweede in een reeks, waarbij we je een dag vertroetelen met welzijn, yoga, heerlijke thee en ontzettend lekker eten. Mis deze tweede editie niet zodat je kunt ervaren wat yoga voor jou kan betekenen!

19 op voorraad

69.00