Xcore Eindhoven

Home » Xcore Eindhoven

Xcore Eindhoven

Wil je tegelijkertijd aan je core (dus je rug en je buik) en je conditie werken? Dan is XCore bij SEP in Eindhoven echt iets voor jou! Het is een intensieve workout voor jong en oud. Maar pas wel op, deze training werkt verslavend. Heb je één keer een les XCore meegedaan, dan wil je nooit meer anders!

Wat is dat eigenlijk, XCore? En kan iedereen uit Eindhoven, Son en Breugel, Best en Nuenen deze lessen volgen?

Bij XCore gebruik je een buis gevuld met grit. Bij elke beweging die je maakt, beweegt het grit van links naar rechts in de buis. Het grit schiet als het ware door aan het begin van de teruggaande beweging die je maakt. Hierdoor krijgen je spieren en met name het bindweefsel rond je spieren een extra mechanische belasting. En je verbrandt er ook nog eens veel calorieën mee: gemiddeld 510 calorieën per les van 45 minuten. Probeer dat maar eens bij een andere les of sportschool!

Klinkt het pittig om met een zo’n buis te trainen? Dat klopt ook, maar uiteraard kun je de intensiteit van de les zelf bepalen. En de XCore les bij SEP in Eindhoven is volkomen veilig. Je belast puur en alleen je spieren en niet je gewrichten. De gewrichten worden juist beschermd doordat de impact aan het begin van de teruggaande beweging zit. En je kunt kiezen uit vijf verschillende formaten van de buis én de oefeningen zijn op meerdere niveaus te volgen. Of je dus een geoefende sporter bent of nog maar net begint, je kunt altijd een les volgen van XCore. Of je nu in Eindhoven, Son en Breugel, Best of Nuenen woont.

Bij SEP staan er dagelijks verschillende enthousiaste docenten en professionals voor je klaar om jou weer in vorm te krijgen. Naast XCore kun je bij SEP in Eindhoven ook diverse andere lessen volgen, zoals Zumba, Pilates, Step en Spinning, maar danslessen als Hip Hop, Paalfitness en Burlesque.

De XCore lessen zijn op maandag om 20:30 uur, woensdag om 20:00 uur, donderdag om 18:00 uur en op zaterdag om 10:00 uur. Zien we je dan?

Wil je meer weten over SEP, XCore of onze andere lessen? Neem dan contact met ons. Wij vertellen je er graag alles over!

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster en meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief