Team

SEP kan natuurlijk niet zonder een goed en gemotiveerd team van docenten.  Wij stellen daarom graag het team aan je voor. 

Home » Team

Maak kennis met ons team

Bij SEP werken vele professionele en enthousiaste docenten die ieder in hun gebied het maximale uit zichzelf en jou weten te halen.
Zo wordt elke les een beleving op zich. Heerlijke muziek en duidelijke aanwijzingen zorgen ervoor dat elk lesuur voorbij is voor je het in de gaten hebt. We zijn dan ook erg trots op ons team.

Daniëlle

Daniëlle

Club Power

Progressie, plezier, zelfvertrouwen zien groeien en kei hard knallen. Dat staat bij de lessen Club Power van Daniëlle centraal. Spierdefinitie, afvallen of gewoon plezier in bewegen, wat je doel ook is, je bent in deze lessen aan het juiste adres!

Dunia

Dunia

Bodyshape, Club Yoga, Pilates, Zumba & Shape, Club Power, Yin Yoga

Dunia is één van de oprichters van SEP. Ze is een echte duizendpoot wat betreft lesgeven. Een grote variatie aan lessen beheerst ze als geen ander. Energiek waar nodig en rustig waar gewenst.
Daarnaast is ze ook de eigenaresse van de beautysalon Sense and Beauty en werkzaam als gediplomeerd gewichtsconsulente. www.duniasep.nl

Sep

Sep

Club Power, Step, Xco, Hip Hop 30+

Sep is samen met Dunia de oprichter van SEP. Zijn lessen zijn uitdagend en altijd vol gezelligheid. Naast zelf les te geven volgt hij vol enthousiasme meerdere lessen die op het programma staan.
Ook is hij actief als foto- en videograaf. Dit combineert hij met het maken van websites en visuals voor SEP.

Erin

Paal fitness | Aerial hoop

In 2016 ben ik zelf begonnen met paaldansen bij SEP en sindsdien ben ik er niet meer weg te krijgen, des te leuker dat ik hier nu zelf les geef en mijn enthousiasme kan overdragen. Ik haal er heel veel plezier uit om mensen te helpen zijn of haar doelen te bereiken. Zelf ben ik echt van de krachtige moves en spannende combinaties, dit komt ook terug in mijn lessen.

Gabrielle

Pilates

Bio volgt snel

Liset

Receptie / barmedewerkster

Op maandag-, woensdag en donderdagavond zul je Liset achter de bar vinden. Ze ontvangt leden, helpt met vragen en kan heerlijke kopjes koffie en thee zetten. Ook is ze altijd in voor een gezellig gesprek, spreek haar dus gerust aan. Liset werkt sinds 2022 achter de Bar bij ons.

Melissa

Melissa

Paal Fitness, Xcore

Melissa geeft paal fitness lessen aan zowel volwassenen als kinderen. Ze is zelf al jaren enthousiast actief met deze mooie sport. Ze heeft ook meegedaan aan diverse wedstrijden. Het leuke aan lesgeven in paal fitness is om te zien hoe veel iemand in een korte tijd kan groeien en dat er altijd nog wel iets te leren valt.

Kiyen

Kiyen

Balie en bar medewerker

Kiyen is de zoon van Dunia en Sep en helpt op zaterdagochtend mee aan de balie en de bar.

Priscilla

Priscilla

Xcore

Priscilla sport al sinds haar 15e, waarbij ze ook altijd groepslessen gevolgd heeft. Ze kreeg bij SEP de kans om de nieuwe Coretraining te geven en die heeft ze met beide handen aangegrepen! Dit enthousiasme weet ze dan ook goed over te brengen op de groep.

Marleine

Marleine

Pilates, Club Yoga, Step

Van jongs af aan staat mijn leven in het teken van “bewegen”. Varieerend van ballet (opleiding in Duitsland) tot sport/fitness instructeur (AFN) Nederland.

Inmiddels ben ik hierin alweer 27 jaar actief met als specialisatie de “klassieke pilates”.

Mijn motto voor elke les is dan ook kwaliteit, intensiteit en diversiteit.

Xeniya

Xeniya

Yang Yoga

Xenia is a Transformation Coach, Sound Healing Therapist, and Registered Yoga Teacher with 700 hours of training (Yoga Alliance). Her passion is Yoga (specializing in Vinyasa & Yin yoga styles), Stretching classes, Pilates, and guided meditation sessions. She loves Tibetan singing bowls and other ancient instruments for relaxation. You can check her lessons on YouTube & her blog https://zenwithxenia.com/blog

Christel

Dancehall

Bio volgt snel

Celia

Celia

Female Hip Hop

Bio volgt binnenkort

Sarina

Sarina

Paalfitness, floor choreo

Paaldansen is super leuk, veelzijdig EN je wordt er sterk van, wat wil een mens nog meer?
Ik deel mijn enthousiasme graag met jullie en sta altijd klaar om je te helpen, gerust te stellen en toe te juichen! Tot snel!

Suzanne

Suzanne

Burlesque, Club Yoga

Na als kind jaren aan Jazz ballet te hebben gedaan is Suzanne bij SEP terecht gekomen. Daar heeft ze meerdere jaren in wedstrijdteams gezeten. Het lesgeven is begonnen met een beginnersles Hip Hop gevolgd door Hip Hop Divalicious, Paal Fitness, Burlesque en Club Yoga.

Emilia

Emilia

Zumba

My name is Emilia, I am from Argentina, where I grew up and have worked teaching dance, zumba and personal trainer classes. I have also dedicated myself to giving group training classes. At the end of the summer of 2020 I moved to the Netherlands. In order to continue to share my passion with my students, I also started teaching here. It is wonderful to get the students motivated and to let them move with enthusiasm.

Astrid

Paal Fitness

Bio volgt snel

Recensies

“Super leuke lessen en goede begeleiding, en een leuke sfeer dus wat wil je nog meer? En dat voor dat geld!!”

Bianca Beers

Ik heb heel lang gedacht dat sporten niet meer dan een verplichting was die ik mezelf oplegde, totdat ik bij Sep terecht kwam. De groepslessen, die worden gegeven door een enthousiast team, motiveren mij om net iets meer te geven en daarmee meer uit mijn workout te halen, mét een grote glimlach op mijn gezicht. Inmiddels ben ik niet meer weg te slaan, en geniet ik van de variatie aan lessen die wekelijks aangeboden wordt!

Susanne Alberts

Geven goed les op een hoog niveau. Uitleg was te begrijpen. Als je binnenkomt merk je meteen dat er een goede sfeer hangt.

Patricia van Hout

Klaar voor de uitdaging?

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief