Team

SEP kan natuurlijk niet zonder een goed en gemotiveerd team van docenten.  Wij stellen daarom graag het team aan je voor. 

Home » Team

Maak kennis met ons team

Bij SEP werken vele professionele en enthousiaste docenten die ieder in hun gebied het maximale uit zichzelf en jou weten te halen.
Zo wordt elke les een beleving op zich. Heerlijke muziek en duidelijke aanwijzingen zorgen ervoor dat elk lesuur voorbij is voor je het in de gaten hebt. We zijn dan ook erg trots op ons team.

Daniëlle

Daniëlle

Xcore, Club Power, Club Yoga

Progressie, plezier, zelfvertrouwen zien groeien en kei hard knallen. Dat staat bij de lessen XCO en Club Power van Daniëlle centraal. Spierdefinitie, afvallen of gewoon plezier in bewegen, wat je doel ook is, je bent in deze lessen aan het juiste adres!

Giedre (Gigi)

Giedre (Gigi)

Yoga, Zumba

As an group training instructor she worked in Lithuania, Italy, Sweden and now – the Netherlands! According to her, dance & yoga is all in one – lifestyle, sport, meditation, entertainment, and self-realization.

Dunia

Dunia

Bodyshape, Club Yoga, Pilates, Zumba & Shape, Club Power, Yin Yoga

Dunia is één van de oprichters van SEP. Ze is een echte duizendpoot wat betreft lesgeven. Een grote variatie aan lessen beheerst ze als geen ander. Energiek waar nodig en rustig waar gewenst.
Daarnaast is ze ook de eigenaresse van de beautysalon Sense and Beauty en werkzaam als gediplomeerd gewichtsconsulente. www.duniasep.nl

Sep

Sep

Club Power, Step, Hip Hop 30+

Sep is samen met Dunia de oprichter van SEP. Zijn lessen zijn uitdagend en altijd vol gezelligheid. Naast zelf les te geven volgt hij vol enthousiasme meerdere lessen die op het programma staan.
Ook is hij actief als foto- en videograaf. Dit combineert hij met het maken van websites en visuals voor SEP.

Melissa

Melissa

Paal Fitness

Melissa geeft paal fitness lessen aan zowel volwassenen als kinderen. Ze is zelf al jaren enthousiast actief met deze mooie sport. Ze heeft ook meegedaan aan diverse wedstrijden. Het leuke aan lesgeven in paal fitness is om te zien hoe veel iemand in een korte tijd kan groeien en dat er altijd nog wel iets te leren valt.

Christel

Christel

Dance Hall

Van jongs af aan is Christel bezig geweest met dans. Met name hiphop, maar altijd uitstapjes naar andere stijlen. Sinds een paar jaar heeft ze ‘haar’ stijl gevonden en dat is dancehall. Energieke muziek waar je vrolijk van wordt en tips die je goed kan gebruiken op de dansvloer, ook buiten de les.

Priscilla

Priscilla

Xcore

Priscilla sport al sinds haar 15e, waarbij ze ook altijd groepslessen gevolgd heeft. Ze kreeg bij SEP de kans om de nieuwe Coretraining te geven en die heeft ze met beide handen aangegrepen! Dit enthousiasme weet ze dan ook goed over te brengen op de groep.

Marleine

Pilates, Club Yoga, Step

Van jongs af aan staat mijn leven in het teken van “bewegen”. Varieerend van ballet (opleiding in Duitsland) tot sport/fitness instructeur (AFN) Nederland.

Inmiddels ben ik hierin alweer 27 jaar actief met als specialisatie de “klassieke pilates”.

Mijn motto voor elke les is dan ook kwaliteit, intensiteit en diversiteit.

Linda

Linda

Paalfitness

In 2015 volgde Linda een proefles paaldansen en sindsdien is ze verliefd en verslaafd aan de sport! Ze kijkt er naar uit om haar passie met jullie te delen! Er is zo oneindig veel te leren, je blijft continu jezelf uitdagen en je grenzen verleggen.

Iris

Iris

Yoga

Een afwisselende les waarin humor, speelsheid en balans centraal staat. Zo kun je de yogalessen van Iris omschrijven.
Een moment om naar binnen te keren en ervoor te zorgen dat je precies doet wat op dat moment goed voelt voor jou!

Celia

Celia

Hip Hop

Bio volgt binnenkort

Nikki

Nikki

Club Power

Bio volgt binnenkort

Denise

Burlesque

Bio volgt binnenkort

Emilia

Zumba

Bio volgt binnenkort

Jenna

Bar & receptie

Bio volgt binnenkort

Elke

Elke

Stagiaire media

Hey, ik ben Elke Jones , 2e jaars student allround mediamaker op het Sint Lucas in Eindhoven en het komende half jaar (tot en met januari 2022) loop ik stage bij SEP.

Ik hoop hier veel te leren en een bijdragen te kunnen leveren in het ontwerpen in allerlei dingen voor SEP.

Ik word opgeleid om posters, brochures, apps,  websites etc. te ontwikkelen en heb hier veel plezier in.

Recensies

“Super leuke lessen en goede begeleiding, en een leuke sfeer dus wat wil je nog meer? En dat voor dat geld!!”

Bianca Beers

Ik heb heel lang gedacht dat sporten niet meer dan een verplichting was die ik mezelf oplegde, totdat ik bij Sep terecht kwam. De groepslessen, die worden gegeven door een enthousiast team, motiveren mij om net iets meer te geven en daarmee meer uit mijn workout te halen, mét een grote glimlach op mijn gezicht. Inmiddels ben ik niet meer weg te slaan, en geniet ik van de variatie aan lessen die wekelijks aangeboden wordt!

Susanne Alberts

Geven goed les op een hoog niveau. Uitleg was te begrijpen. Als je binnenkomt merk je meteen dat er een goede sfeer hangt.

Patricia van Hout

Klaar voor de uitdaging?

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief