Team

SEP kan natuurlijk niet zonder een goed en gemotiveerd team van docenten.  Wij stellen daarom graag het team aan je voor. 

Home » Team

Maak kennis met ons team

Bij SEP werken vele professionele en enthousiaste docenten die ieder in hun gebied het maximale uit zichzelf en jou weten te halen.
Zo wordt elke les een beleving op zich. Heerlijke muziek en duidelijke aanwijzingen zorgen ervoor dat elk lesuur voorbij is voor je het in de gaten hebt. We zijn dan ook erg trots op ons team.

Daniëlle

Daniëlle

Xcore, Club Power

Progressie, plezier, zelfvertrouwen zien groeien en kei hard knallen. Dat staat bij de lessen XCO en Club Power van Daniëlle centraal. Spierdefinitie, afvallen of gewoon plezier in bewegen, wat je doel ook is, je bent in deze lessen aan het juiste adres!

Giedre (Gigi)

Giedre (Gigi)

Yoga

As an group training instructor she worked in Lithuania, Italy, Sweden and now – the Netherlands! According to her, dance & yoga is all in one – lifestyle, sport, meditation, entertainment, and self-realization.

Linda

Linda

Paalfitness

In 2015 volgde Linda een proefles paaldansen en sindsdien is ze verliefd en verslaafd aan de sport! Ze kijkt er naar uit om haar passie met jullie te delen! Er is zo oneindig veel te leren, je blijft continu jezelf uitdagen en je grenzen verleggen.

Dunia

Dunia

Bodyshape, Club Yoga, Pilates, Zumba, Club Power, Yin Yoga

Dunia is één van de oprichters van SEP. Ze is een echte duizendpoot wat betreft lesgeven. Een grote variatie aan lessen beheerst ze als geen ander. Energiek waar nodig en rustig waar gewenst.
Daarnaast is ze ook de eigenaresse van de beautysalon Sense and Beauty en werkzaam als gediplomeerd gewichtsconsulente. www.duniasep.nl

Marleine

Pilates, Club Yoga, Step

Van jongs af aan staat mijn leven in het teken van “bewegen”. Varieerend van ballet (opleiding in Duitsland) tot sport/fitness instructeur (AFN) Nederland.

Inmiddels ben ik hierin alweer 27 jaar actief met als specialisatie de “klassieke pilates”.

Mijn motto voor elke les is dan ook kwaliteit, intensiteit en diversiteit.

Nayla

Paalfitness

Bio volgt snel

Jaimy

Jaimy

Dance Hall, Hip Hop teens

Al van jongs af aan is Jaimy bezig met verschillende stijlen dans. Deze passie, dansplezier, bewegingskwaliteiten en enthousiasme wil ze graag overdragen aan de leerlingen in haar les. Na het afstuderen aan de dansacademie CODARTS in Rotterdam geeft ze hier weer haar danslessen. Zij zal verschillende stijlen urban geven.

Suzanne

Suzanne

Club Yoga, Burlesque

Na als kind jaren aan Jazz ballet te hebben gedaan is Suzanne bij SEP terecht gekomen. Daar heeft ze meerdere jaren in wedstrijdteams gezeten. Het lesgeven is begonnen met een beginnersles Hip Hop gevolgd door Hip Hop Divalicious, Paal Fitness, Burlesque en Club Yoga.

Melissa

Melissa

Paal Fitness

Melissa geeft paal fitness lessen aan zowel volwassenen als kinderen. Ze is zelf al jaren enthousiast actief met deze mooie sport. Ze heeft ook meegedaan aan diverse wedstrijden. Het leuke aan lesgeven in paal fitness is om te zien hoe veel iemand in een korte tijd kan groeien en dat er altijd nog wel iets te leren valt.

Priscilla

Priscilla

Xcore

Priscilla sport al sinds haar 15e, waarbij ze ook altijd groepslessen gevolgd heeft. Ze kreeg bij SEP de kans om de nieuwe Coretraining te geven en die heeft ze met beide handen aangegrepen! Dit enthousiasme weet ze dan ook goed over te brengen op de groep.

Sep

Sep

Step, Hip Hop 30+

Sep is samen met Dunia de oprichter van SEP. Zijn lessen zijn uitdagend en altijd vol gezelligheid. Naast zelf les te geven volgt hij vol enthousiasme meerdere lessen die op het programma staan.
Ook is hij actief als foto- en videograaf. Dit combineert hij met het maken van websites en visuals voor SEP.

Marly

Marly

Club Power

Na jaren bij SEP te hebben gedanst in o.a. Demoteams, zocht Marly een nieuwe uitdaging binnen de sportlessen van SEP. Groepslessen zoals: Club Power, Xcore en Bootcamp, zorgden ervoor dat zij haar energie kwijt kon. Aan doorzettingsvermogen heeft Marly geen gebrek.
Meerdere malen per week staat zij te shinen in de sportschool. Vanaf november 2018 verzorgt zij met veel enthousiasme de Club Power les op zaterdagochtend. Ze streeft ernaar om zichzelf te blijven ontwikkelen. It never gets easier – you just get stronger!

Feven

Feven

Hip Hop

Feven is een gemotiveerde hip hop docente. Ze danst altijd vol passie en op hoog niveau. Sinds 2017 geeft ze les bij SEP. Zowel aan een kindergroep tot 12 jaar als aan de gevorderde teens met creatieve routines.
Naast het lesgeven danst ze elders in het demoteam CDK waar ze veel wedstrijden mee heeft gewonnen en al diverse malen op TV is geweest.

Lise

Lise

Hip Hop Kids 4-7 jaar

Lise geeft sinds 2018 dansles bij SEP, op de zaterdagochtend aan de kindjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Zelf danst ze al vanaf haar 6de. Dansstijlen die zij doet zijn hiphop, en clip and show dance. In dansen kan ze haar energie en passie kwijt. Het allerleukst vindt ze het om op te treden! Daarnaast natuurlijk superleuk om dit door te geven aan de kids. En om hun blijheid en positivietijd te zien. Dus ze hoop veel kinderen te zien in haar lessen om samen te werken aan leuke dansjes!

Iris

Iris

Yoga

Een afwisselende les waarin humor, speelsheid en balans centraal staat. Zo kun je de yogalessen van Iris omschrijven.
Een moment om naar binnen te keren en ervoor te zorgen dat je precies doet wat op dat moment goed voelt voor jou!

June

Hip Hop teens

Bio volgt snel

Recensies

“Super leuke lessen en goede begeleiding, en een leuke sfeer dus wat wil je nog meer? En dat voor dat geld!!”

Bianca Beers

Ik heb heel lang gedacht dat sporten niet meer dan een verplichting was die ik mezelf oplegde, totdat ik bij Sep terecht kwam. De groepslessen, die worden gegeven door een enthousiast team, motiveren mij om net iets meer te geven en daarmee meer uit mijn workout te halen, mét een grote glimlach op mijn gezicht. Inmiddels ben ik niet meer weg te slaan, en geniet ik van de variatie aan lessen die wekelijks aangeboden wordt!

Susanne Alberts

Geven goed les op een hoog niveau. Uitleg was te begrijpen. Als je binnenkomt merk je meteen dat er een goede sfeer hangt.

Patricia van Hout

Klaar voor de uitdaging?

Meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief