Streetdance Eindhoven

Home » Streetdance Eindhoven

Streetdance Eindhoven

Ben je op zoek naar een professionele dansschool waar je je dancemoves kunt verbeteren? Kom dan eens kijken bij SEP Dance & Group Fitness. Bij ons vind je een grote variatie van danslessen zoals hiphop, urbanjazz en streetdance. Maar bij ons in Eindhoven hebben we ook lessen voor mannen en vrouwen die hun verleidelijk kant naar boven willen laten komen. Wat dacht je van een les in burlesque of paaldansen?

Streetdance is ook in Eindhoven al jarenlang een populaire, moderne dansvorm. Het is letterlijk ontstaan op straat. In New York gingen jongeren in achterstandswijken op straat dansen op R&B en hiphop muziek. In de jaren ’90 heeft deze dansstijl Europa bereikt. Tegenwoordig wordt het als onderdeel van hiphop gezien en is het nog steeds ongekend populair. Mede door televisieprogramma’s als ‘So you think you can dance’. En in Nederland ga je gewoon naar de dansschool om de speciale dancemoves te leren van streetdance. Voor iedereen in Eindhoven, Son en Breugel, Best, Nuenen en directe omgeving kan je daarvoor terecht bij SEP.

De lessen streetdance bij SEP in Eindhoven worden gegeven door professionele, deskundige en uiterst gemotiveerde instructeurs. Zij begeleiden je en zorgen er voor dat je je skills sterk verbetert. Wie weet kom je dan zelfs in aanmerking om met één van onze demoteams mee te doen! Lukt dat niet, dan geven we je nog de kans om regelmatig op te treden zodat iedereen kan zien wat je allemaal geleerd hebt.

Kom langs en volg een gratis proefles. Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier. 

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster en meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief