Al jaren is het één van de meest populaire groepslessen in sportscholen in Nederland: spinning. Bij SEP in Eindhoven is het wellicht de meest energieke groepsles die wij je aanbieden.

Spinning is afgeleid van een oer-Hollandse en voor velen dagelijkse activiteit, namelijk fietsen. Het is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die slanker wil worden en die aan zijn of haar conditie wil werken. Ben je op zoek naar hoge vetverbranding en snel resultaat? Kom dan zeker eens naar spinning bij SEP in Eindhoven. Op heerlijk opzwepende muziek neemt de professionele docent je mee langs verschillende fietstochten. Een afwisselend programma zodat je scherp blijft én tegelijkertijd het beste resultaat wordt behaald.

Denk je dat je een geoefende wielrenner moet zijn om mee te kunnen doen aan spinning? Dat is helemaal niet nodig! Iedereen kan mee doen. Of je nu een beginner, gevorderde, jong, oud, man of vrouw bent. Spinning is voor iedereen, van Eindhoven, Son en Breugel, Best en Nuenen tot ver daarbuiten. Bij deze energieke groepsles daagt de deskundige instructeur je elke week uit om alles uit jezelf te halen en er voor de volle 100% voor te gaan.

Dans je liever op muziek? Kom dan eens een keer kijken bij één van onze danslessen. Van hiphop en urbanjazz tot burlesque en paaldansen. En voor de kleintjes onder ons, hebben we speciale kidslessen.

Ben je nieuwsgierig geworden of spinning bij SEP in Eindhoven iets voor jou kan zijn? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online