Ben je op zoek naar meer balans in leven? Wil je graag je lichaam en geest tegelijkertijd trainen? Kom dan eens naar de groepslessen pilates bij SEP in Eindhoven.

Joseph Pilates, de bedenker van deze milde bewegingsvorm, was er van overtuigd dat je fysieke en mentale gezondheid hand in hand gaan. Daarom is het belangrijk om beide te trainen. In de Eerste Wereldoorlog ontwikkelde Joseph Pilates een methode die nog steeds de basis vormt van de hedendaagse lessen pilates. Bij SEP in Eindhoven worden deze lessen op maandag, dinsdag, donderdag en zondag gegeven.

Pilates is een milde bewegingsvorm waarbij de bewegingen rustig en gecontroleerd worden uitgevoerd op een zachte ondergrond. De trainingsmethode richt zich op de ontwikkeling van alle spiergroepen, maar in het bijzonder op het bekkengebied (buik, onderrug, bekkenbodem en billen). Wil je een betere houding, sterkere spieren, soepelere bewegingen en een algehele betere conditie? Dan is pilates bij SEP in Eindhoven echt iets voor jou! Of je nu gevorderd of een beginner bent, jong, oud, man of vrouw. Pilates is voor iedereen, van Eindhoven, Son en Breugel, Best en Nuenen tot ver daarbuiten.

Werk je je liever in het zweet? Dan kan je ook core training, zumba, spinning of één van onze andere groepslessen volgen. Of verbeter je dancemoves bij de verschillende danslessen. Alles kan bij SEP Dance & Group Fitness.

Vraag eens een gratis proefles pilates aan bij SEP in Eindhoven. Of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online