Paaldansen Eindhoven bij SEPPaaldansen Eindhoven

Dé danstrend van dit moment is toch wel paaldansen. Ook bij paaldansen Eindhoven al jarenlang een groot succes. We waren ruim 14 jaar geleden de allereerste school in Eindhoven en omstreken die deze les aanbood. Een intensieve vorm van dans en fitness waarbij elke spier in het lichaam wordt getraind. Wil je ook leren paaldansen en kom je uit Eindhoven, Son en Breugel, Best, Nuenen of omgeving? Kom dan naar SEP Dance & Group Fitness!

Net als al onze lessen kan iedereen bij ons paaldansen. Van jong tot oud en of je nu een beginner bent of al langere tijd deze sport beoefent. Om blessures te voorkomen beginnen we de les altijd met een korte, maar gedegen warming-up om alle spieren voor te bereiden op het paaldansen. Vervolgens krijg je tijdens de les specifieke oefeningen om het paaldansen onder de knie te krijgen. Daarbij kan je uiteraard rekenen op de professionele begeleiding van onze docent. Je leert al snel een aantal basisdraaien uit te voeren. En voor je het weet wil je geen les meer missen! Kom dus ook paaldansen bij SEP in Eindhoven.

Ben je een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje aan het organiseren en ben je nog zoek naar een originele activiteit? Wat dacht je van een workshop paaldansen Eindhoven bij SEP Online! Samen met je vriendinnen ontdek je de basis van het paaldansen. Altijd een schot in de roos! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil je gaan paaldansen in Eindhoven, breng dan zeker een bezoek aan SEP. Vraag direct een gratis proefles aan of neem voor meer informatie contact met ons via het contactformulier.

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online