Over ons

In dit stukje over ons delen we graag een stukje geschiedenis met je. SEP is op 1 januari 1999 gestart als specialist op het gebied van dans en groepsfitness. Tot op de dag van vandaag doen wij dat met ons team met zeer veel enthousiasme en plezier. We helpen mensen graag naar een fit en gezond leven. Ook plezier tijdens de lessen speelt daar een belangrijke rol in.
Op onze blogpagina (die tweemaal per week wordt aangevuld) vind je tips en weetjes over van alles en nog wat. Zeker de moeite waard hier met regelmaat terug te keren.

Zonder een goed en gemotiveerd team van docenten kunnen we natuurlijk niet. Bij SEP werken vele professionele en enthousiaste docenten die ieder in hun gebied het maximale uit zichzelf en jou weten te halen.
Zo wordt elke les een beleving op zich. Heerlijke muziek en duidelijke aanwijzingen zorgen ervoor dat elk lesuur voorbij is voor je het in de gaten hebt. We zijn dan ook erg trots op ons team.
Klik op de naam van de docent(e) en je vindt meer informatie over hem of haar. Daarnaast zie je dan meteen op welke dagen zij les geven en ook in welke lesstijl. Dus neem snel een kijkje en leer ze zo wat beter kennen.

Ons team
Recensies

Ik heb heel lang gedacht dat sporten niet meer dan een verplichting was die ik mezelf oplegde, totdat ik bij Sep terecht kwam. De groepslessen, die worden gegeven door een enthousiast team, motiveren mij om net iets meer te geven en daarmee meer uit mijn workout te halen, mét een grote glimlach op mijn gezicht. Inmiddels ben ik niet meer weg te slaan, en geniet ik van de variatie aan lessen die wekelijks aangeboden wordt!

Susanne Alberts

Super leuke lessen en goede begeleiding, en een leuke sfeer dus wat wil je nog meer? En dat voor dat geld!!

Bianca Beers

Groepslessen zijn persoonlijk en van goed niveau!

Karlijn Dings

Leuke sportschool met vriendelijk personeel en leuke lessen.

Claudia Verstappen - Eindhoven

Super aardige mensen en ontzettend leuke lessen worden er gegeven door hele leuke mensen.

Jolanda Rejaan

Geven goed les op een hoog niveau. Uitleg was te begrijpen. Als je binnenkomt merk je meteen dat er een goede sfeer hangt.

Patricia van Hout

Leuke kleinschalige dansschool met een goeie sfeer!

Krista Hermsen

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online