House of Workouts Virtual

Home » HOW Virtual Classes

HOW Virtual
Met ingang van juni 2021 is het bij SEP ook mogelijk om Virtuele lessen te volgen van House Of Workouts.
Waar we vooral groot zijn geworden door onze kwalitatief goede live lessen merken we dat in deze tijd, waar Corona veel beperkingen geeft, een toegevoegde waarde zien in het aanbieden van virtuele lessen.

Zo is het mogelijk in kleinere groepen van maximaal 8 personen te trainen en op een tijd die misschien beter past in je tijdschema. Zeker nu veel mensen ook nog steeds verplicht thuiswerken.

  • XCORE® (15 min. / 30 min. / 45 min.)

Rockhard abs is no time? XCORE® staat voor eXtreme CORE training en is een workout met de XCO®-Trainer (een buis gevuld met grit), waarmee je optimaal calorieën verbrandt. Dit is de enige staande core training waar je naast super sterke buik-en rugspieren ook cardio traint, waardoor je sixpack nog sneller zichtbaar wordt! De workout bestaat uit eenvoudige bewegingen waardoor zowel man, vrouw, jong en oud mee kunnen doen. Je hebt slechts 1,5 m2 aan ruimte nodig; de ideale workout om in je woonkamer of een kleine ruimte te volgen!

  • BBX (30 min.)

Zonder het gebruik van materialen, zo snel mogelijk strakke billen, benen en buikspieren?  Dan is BBX de les die je moet volgen! In deze les train jij met je eigen lichaamsgewicht je billen, benen en buikspieren optimaal, in slechts 30 minuten! 

De 30 minuten vliegen voorbij en heb jij jouw perfecte billen & buik in no-time; ideaal met de zomer die voor de deur staat! 

  • BRN® (15 min. / 30 min.)

BRN® staat voor Body u Really Need, een workout waarmee je een hoop kcal verbrandt en tegelijkertijd jouw lichaam shaped dankzij de afwisseling in hartslag verhogende en spierversterkende oefeningen. BRN® is een shape/aerobics les in een nieuw jasje gegoten en kent een hoge fun-factor: een feestje om te doen dus! BRN® kent tijdens de les opties, dus iedereen kan meedoen (jong, oud, beginner, gevorderd, vrouw, man). Dankzij het gebruik van de XCO®-buisjes (1 in elke hand), verbrand je tot wel 33%  kcal per workout extra. Deze les is ook zonder materialen te volgen!

  • Pilates by HOW (30 min.)

Deze 30 minuten Pilates is de perfecte les om jouw buik-en rugspieren te trainen, al helemaal indien je last hebt van (lage)rugklachten. De gehele romp wordt sterker, je traint je mobiliteit en verbetert je houding. De les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning!

  • Yoga by HOW (30 min.)

Een relatief rustige yoga les, waar naast inspanning voor het lichaam, ook juist ontspanning aan bod komt. Met de focus op de ademhaling en de uitvoering van toegankelijke yoga-poses, verlaag je jouw stresslevel en verbeter je jouw concentratievermogen. De yoga-les is toegankelijk voor iedere sporter en je traint hierbij optimaal de lenigheid en flexibiliteit van je spieren.

  • PRISON WORKOUT (30 min.)

Een stoere workout van 30 minuten die in een kleine ruimte kan worden uitgevoerd met enkel jouw eigen lichaamsgewicht (net als in een echte “prison”)! Een unieke workout die voor het eerst digitaal is uitgebracht. Kort en erg krachtig, waarbij je ultiem kcal verbrand – deze workout móet je een keer gedaan hebben!

  • Dance! Like nobody is watching (30 min.)

Een les van 30 minuten, waar je geen materiaal voor nodig hebt. In een half uur je gedachten op 0 zetten, lekker bewegen, dansen en vooral plezier hebben! Alleen of samen je vriend, vriendin of met het gezin: even gek doen en verder helemaal niks!

  • Fitness workout by HOW (30 min.)

Voor deze fitness workout zijn geen materialen nodig (dit kan uiteraard wel om de workout te verzwaren) en heb je binnen 30 minuten je core, boven- en onderlichaam getraind. De les kent opties is en daardoor voor jong, oud, beginnend als gevorderd geschikt. De workout is statisch en niet op de maat van de muziek, kortom; geschikt voor iedereen!

  • LXR® mobility (15 min.)

Tijdens LXR® Mobility wordt in 15 minuten de mobiliteit en flexibiliteit van het         lichaam m.b.v. de LXR® foamroll getraind. In een stretch flow wordt de          doorbloeding in de spier gestimuleerd, wat zorgt voor sneller spierherstel en                 minder spierpijn. Een ideale cooling-down (of warming-up) voor elke sporter!

  • LXR® strength (15 min. / 30 min.)

LXR® is een functionele krachttraining op de maat van de muziek, waarbij je al jouw grote spiergroepen traint. De workout is statisch en kent simpele oefeningen vanuit de fitness. Dit is een full-body training, waarbij de tijd dankzij de lekkere beats voorbij vliegt! 

HOE WERKT HET?
Tijdens de aangegeven tijden kun je binnenlopen en via de iPad in studio 2 één van de programma’s naar keuze selecteren. Dat gaat erg makkelijk in een Netflix-achtige structuur. 
Na bevestiging selectie start het programma automatisch.

Waar staan de benodigde materialen?
In de centrale gang kun je op voorhand de benodigde materialen pakken. (Staat per lessoort wat je nodig hebt tijdens de virtuele les.)
Na afloop van je les kun je die ook daar weer terugplaatsen.

Geen lid bij SEP maar je wilt wel een virtuele les volgen?
Als je het leuk vindt om een keertje een House of Workouts Virtual te volgen maar je hebt geen lidmaatschap bij ons dan kun je voor € 7,50 een losse ticket kopen aan de balie.
Op deze wijze is het ook voor leden van SEP een leuke optie om een keertje iemand mee tenemen om zo kennis te maken met onze studio.

 

TIJDEN HOUSE OF WORKOUTS VIRTUAL
Op de onderstaande tijden is het mogelijk om gebruik te maken van de LesMills Virtual Classes. Houd er rekening mee dat de eindtijd inhoudt dat de studio dan weer vrij dient te zijn.

Maandag
09:00 – 13:00  /  17:30 – 18:30
Dinsdag en woensdag
09:00 – 13:00
Donderdag
09:00 – 13:00  /  18:00 – 19:00
Vrijdag
09:00 – 13:00
Zaterdag
09:30 – 11:00
Zondag
10:00 – 12:00

Klaar voor de uitdaging?

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl