HipHop Eindhoven

Home » Hiphop Eindhoven

Hiphop Eindhoven

Bij Hiphop Eindhoven geven ze al jarenlang één van de meest populaire dansstijlen in elke dansschool. Bovendien is hiphop dé specialiteit van SEP in Eindhoven. Onze professionele instructeurs volgen de laatste ontwikkelingen nauwlettend op de voet, zodat je altijd verzekerd bent van de nieuwste stijlen en moves. Dus ben je op zoek naar de nieuwste hiphop moves? SEP in Eindhoven is dan voor jou ‘the place to be’!

De groepen hiphop bij SEP in Eindhoven zijn vanaf 15 jaar. We bieden lessen aan op verschillende niveaus zodat iedereen kan meedoen. Of je nu een beginner bent of al jaren aan het dansen bent. Voor de diva’s onder ons is er een speciale les, divalicious. Met moves gebaseerd op bijvoorbeeld Beyoncé, Shakira en Lady Gaga. Maar ook aan de groep 30+ is gedacht. Met een relatief kleine groep dans je op de hiphop muziek van toen en nu. In vorm blijven was nog nooit zo leuk!

Zoals je ziet, kan iedereen aan hiphop doen bij SEP in Eindhoven. Ben je benieuwd of hiphop ook wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster en meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief