ClubYoga bij SEP EindhovenFeel the intensity of balance!

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Club Yoga!
In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: Club Yoga!

De oorsprong van Club Yoga vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Club Yoga biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Lichaam en geest komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

Ademhaling en concentratie zijn thema’s waardoor de geest wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema’s die het lichaam prikkelen.

Club Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent adviseren we je deze les te doen. Fitheid zal dan je beloning zijn. Omdat Club Yoga er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen zou je in goed overleg met een specialist en de coach deze les kunnen volgen.

GRATIS PROEFLES

we zien je graag in één van onze lessen

MELD JE HIER AAN

alvast veel plezier

80%
Kracht
halter
90%
Flexibiliteit - Balans
flexibiliteit
350cal
Calorieën
vlam

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online