BodyShape bij SEP EindhovenBodyshape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op heerlijke, motiverende muziek van toen en nu. Er wordt op gerichte wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Bodyshape laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand kunnen gaan.

De materialen waarmee gewerkt wordt (dynaband, mat en gewichtjes), zijn aanwezig bij SEP. Er is geen speciale kleding vereist. Zorg dat je comfortabele kleding draagt en (schone) binnenschoenen die een goede stabiliteit geven. Verder zijn een gulle glimlach, een goed humeur en humor meer dan welkom.

Bodyshape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Het is juist een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen. Er worden opties aangeboden, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Er is volop gelegenheid om op plezierige wijze in het programma te groeien.

GRATIS PROEFLES

we zien je graag in één van onze lessen

MELD JE HIER AAN

alvast veel plezier

85%
Kracht
halter
85%
Conditie
hart
600cal
Calorieën
vlam

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online