Group Fitness

Als je op zoek bent naar een school met een grote diversiteit aan group fitness lessen dan ben je bij SEP aan het goede adres!

Home » Group Fitness

Ons aanbod

Ideaal aan ons aanbod is dat je niet verplicht bent aan één bepaalde les op één bepaald uur. Kun je een keer niet op de avond van de Bodyshape les, ga je toch lekker een uurtje Xcore doen op een andere avond, of een keer pilates in de ochtend. Je bent bij ons vrij in het volgen van de group fitness lessen.

STEP

Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo bij een step les. De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op het plateau. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig!

MEER INFORMATIE >

Club power

Club Power is simpel, effectief, veilig en fun. Rock your Body!

Power is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op deze Power les. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

MEER INFORMATIE >

Bodyshape

Bodyshape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op heerlijke, motiverende muziek van toen en nu. Er wordt op gerichte wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. 

MEER INFORMATIE >

XCORE 30

Bij deze expres Xcore Training van 30 minuten wordt er gebruik gemaakt van een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting. Als prettige bijkomstigheid verbrand je ook erg veel calorieën.

MEER INFORMATIE >

XCORE

Bij de Xcore Training wordt er gebruik gemaakt van een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting. Als prettige bijkomstigheid verbrand je ook erg veel calorieën.

MEER INFORMATIE >

ZUMBA

Zumba is een dans- fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

MEER INFORMATIE >

Gratis proefles!

Meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl