Dansschool Eindhoven

Home » Dansschool Eindhoven

Op zoek naar een dansschool in Eindhoven?

Onze professionele docenten kunnen je de fijne kneepjes bijbrengen van hiphop, zumba, urbanjazz en paaldansen. Kom dan naar Onbeat Dance Department, de dansafdeling van SEP Dance & Group Fitness.

Ben je helemaal gek van dansen, dan zit je goed bij ons. Van dancehall tot zumba en van hiphop tot burlesque. Wij vinden dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met dansen. Daarom kunnen kinderen vanaf 4 jaar al terecht op onze dansschool in Eindhoven voor de speciale kidslessen. Maar ook als je juist op latere leeftijd besluit om te gaan dansen, ben je bij SEP aan het juiste adres. Zo zijn bijvoorbeeld onze beginnerlessen hiphop heel toegankelijk. Onze docenten helpen je graag om je skills te verbeteren. En wie weet schop je het dan zelfs tot één van onze demoteams!

Maar wat onze dansschool in Eindhoven zo uniek maakt, is dat elke danser of danseres voor ons van grote waarde is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen aan de wereld kan laten zien wat hij of zij kan. Daarom organiseren we regelmatig optredens waar iedere danser aan kan deelnemen én een theatershow op een groot podium waarop iedereen kan laten zien wat hij of zij geleerd heeft.

Welke dansstijl ook bij jou past, je vindt het bij SEP, dé dansschool voor Eindhoven, Son en Breugel, Best, Nuenen en omgeving! Wil je eerst een keer ervaren hoe een dansles gaat bij ons? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie. 

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster en meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief