Dansles Eindhoven

Home » Dansles Eindhoven

Dansles Eindhoven

Wil je ook de show stelen op de dansvloer? Of vind je het gewoon ontzettend leuk om te dansen? Kom dan eens een dansles volgen bij SEP in Eindhoven. Bij OnBeat Dance Department, de speciale dansafdeling van SEP Dance & Group Fitness, kunnen onze ervaren docenten je de fijne kneepjes leren van verschillende dansstijlen. Dus dansles Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Welke dansles van SEP in Eindhoven past bij jou? Wat dacht je van de stoere en rauwe moves van hiphop. Of laat je jazzhanden los bij urbanjazz. Je kan natuurlijk ook de innerlijke, sensuele vrouw in je naar boven laten komen bij de lessen burlesque en paaldansen. En voor de kleintjes onder ons hebben we speciale kidslessen.

Wie weet schop je het nog tot één van onze demoteams. Dan kan je alles laten zien wat je hebt geleerd bij de dansles bij wedstrijden in Eindhoven, Son en Bruegel, Best, Nuenen of op één van andere wedstrijdlocaties in Nederland. Lukt dat niet, dan krijg je bij ons nog steeds de kans om te laten zien wat je geleerd hebt. Regelmatig organiseren we optredens waarbij iedereen kan deelnemen die dansles volgt bij SEP in Eindhoven. Ook een theatershow op een groot podium komt regelmatig voorbij!

Iedereen kan leren dansen. Of je nu een beginner of gevorderde bent, jong, oud, man of vrouw. Dat maakt allemaal niet uit. Kom gewoon eens langs voor een dansles bij SEP in Eindhoven.

Vraag een gratis proefles aan van een dansles naar keuze. Of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster en meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief