Welkom bij Onbeat Dance Department, de dansafdeling van SEP.

Bij Onbeat kun je terecht voor de vetste urban dance stijlen. We bieden dancehall, alle stijlen hiphop, diva, kidslessen, burlesque, urbanjazz, paal fitness en zumba. Dus als je gek bent van dansen zit je bij ons goed!

Vanaf 4 jaar kun je al bij ons komen dansen, je kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen! Maar ook als je juist op latere leeftijd wil starten ben je bij ons aan het goede adres. De beginnerslessen hiphop zijn heel toegankelijk en onze docenten doen er alles aan om je naar een hoger niveau te tillen.
Wie weet groei je wel door naar een van onze demoteams en ga je ook op wedstrijd met je team! Maar onze school hecht heel veel waarde aan al haar dansers! Daarom zijn er regelmatig optredens waarbij iedereen mee mag doen, en we hebben met regelmaat een grote theatershow waar iedereen op een groot podium mag laten zien wat ze geleerd hebben.

Dus als je wil beginnen met dansen of je skills juist verder wil ontwikkelen, optreden en dansen in een fijne sfeer met gezellige mensen, schrijf je dan snel in voor de gratis proefweek! Vanaf de start datum mag je een week lang alle stijlen uitproberen.

Kijk op de site om te zien wat alle stijlen inhouden en kijk vooral nog even verder want SEP biedt ook groepsfitness lessen aan. Volg bijvoorbeeld de ClubYoga les om je lenigheid te verbeteren, iets wat je weer helpt bij het dansen.

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

Telefoon: 040 – 246 30 95
E-mail: info@seponline.nl

KVK    17118467
BTW   NL808186450B01
IBAN   NL73ABNA0526412135

Menu

SEP Online