Dance

Dansen bij SEP is geschikt voor iedereen. Of je nu een beginner of gevorderde bent, jong, oud, man of vrouw.

Home » Dance

Ons aanbod

Kies je voor stoere en rauwe moves van hiphop. Of wil je laten zien dat jij uitstekend uit de voeten kunt met paaldansen en aerial hoop. Of laat je innerlijke, sensuele vrouw in je naar boven komen met burlesque. Welke skills je wilt verbeteren of nieuwe dansen wilt leren, bij SEP in Eindhoven zorgen onze deskundige en enthousiaste instructeurs er voor dat je altijd het beste uit jezelf weet te halen.

HipHop Eindhoven

Hip hop

Al ruim 18 jaar volgen we de trends op de voet. Hierdoor zijn onze leden verzekerd van de nieuwste stylen en moves. Onze dance instructors kennen alle ins and outs van de Hip Hop cultuur en hebben jaren danservaring op hoog niveau.

MEER INFORMATIE >

Burlesque Eindhoven

burlesque

Burlesque is afgeleid van het Spaanse woord Burlar, wat bespotten betekent.
In de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw was Burlesque zeer populair. Vroeger was het een vorm van artistieke striptease. Met veel bravoure het toneel op met grote of juist kleine kostuums met veel veren, glitter en glamour. De haren waren perfect gestyled, de make-up was theatraal en zelfspot voerde de boventoon.

MEER INFORMATIE >

Paaldansen Eindhoven

paaldansen

Bij Paal Fitness leer je de grote diversiteit van dansbewegingen in de paal. Deze les is toegangkelijk voor alle niveau’s. Al snel leer je basisdraaien uit te voeren en voor je het weet wil je geen les meer missen.

MEER INFORMATIE >

Zumba Eindhoven

zumba

Zumba is een dans- fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

MEER INFORMATIE >

DanceHall Eindhoven

dancehall

Een energierijke dansles!
In de dancehall les wordt gebruik gemaakt van uptempo muziek waarbij ook salsa en raggamuffin in terugkomen. Deze dansstijl wordt voornamelijk door vrouwen beoefent en is op dit moment veel te zien in de nieuwste videoclips. 

MEER INFORMATIE >

Floor Choreo Eindhoven

floor choreo

Floor choreo is een vorm van dans die zich volledig afspeelt op de vloer.
Door middel van o.a sensuele legwaves en stoere heelbangs hou je de ogen ten alle tijden op je gericht!
Een goede aanvulling op paaldansen of burlesque, maar ook een prachtige dans op zichzelf.

Als jij klaar bent voor een flinke workout en een sexy confidence boost, kom dan zeker eens meedoen!

Voor deze lessen mag je dragen waar jij je prettig in voelt, zolang je er maar vrij in kunt bewegen. Hoge (pleaser) hakken zijn optioneel, kniebeschermers zijn ten zeerste aangeraden.”

MEER INFORMATIE >

Aerial Hoop Eindhoven

aerial hoop

Een aerial hoop les is een les waarin deelnemers kennismaken met het werken met een grote metalen ring die aan het plafond is bevestigd. Tijdens de les leren ze basisposities, bewegingen en trucs op de hoop uit te voeren terwijl ze in de lucht hangen. De les omvat een warming-up, instructies over veiligheid, oefenen van eenvoudige bewegingen en spins, en het mogelijk combineren van deze elementen tot korte sequenties. De les wordt afgesloten met een cool-down en stretchoefeningen. Het doel is om kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen op te bouwen en te genieten van een unieke en uitdagende vorm van acrobatiek en beweging.
—-

An aerial hoop class is a class in which participants are introduced to working with a large metal ring attached to the ceiling. During the class, they learn to perform basic positions, movements and tricks on the hoop while suspended in the air. The class includes a warm-up, instruction on safety, practice of simple moves and spins, and possibly combining these elements into short sequences. The class concludes with a cool-down and stretching exercises. The goal is to build strength, flexibility and confidence while enjoying a unique and challenging form of acrobatics and movement.

MEER INFORMATIE >

Gratis proefles!

Meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl