Body & Mind

Body & Mind is een manier om te werken aan balans tussen lichaam en geest.

Home » Body & Mind

Ons aanbod

Ideaal aan ons aanbod is dat je niet verplicht bent aan één bepaalde les op één bepaald uur. Kun je een keer niet op de avond van de club yoga les, ga je toch lekker een uurtje ashtanga vinyasa and hatha yoga doen op een andere avond, of een keer pilates in de ochtend. Je bent bij ons vrij in het volgen van Body & Mind lessen.

Pilates

Pilates is een bewegingsvorm voor lichaam en geest, gebaseerd op de oorspronkelijke leerstof en theorieën van de legendarische Joseph Pilates. Ondanks zijn zwakke gezondheid beoefende hij in zijn jeugd verschillende sporten waaraan hij veel kennis ontleende bij de ontwikkeling van zijn eigen methode

MEER INFORMATIE >

Yang Yoga

Dit is een klassieke yogales van 60 minuten geïnspireerd op ashtanga vinyasa en hatha yogastijlen. Het beoefenen van traditionele yoga houdingen met behulp van pranayama ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat je je innerlijke rust en verstilling van geest vindt. 

MEER INFORMATIE >

Club YOGA

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Club Yoga!

MEER INFORMATIE >

Yin Yoga

Zoek jij rust in je drukke leven? Heb je behoefte om je hoofd even te legen? 
Yin Yoga is een traditionele les waar alles langzaam en rustig gaat.
In tegenstelling tot de Yang Yoga lessen waar je spierkracht nodig hebt om in houdingen te blijven, is het bij Yin Yoga juist belangrijk de spieren te ontspannen en los te laten.

MEER INFORMATIE >

Gratis proefles!

Meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl