Aerobic Eindhoven 

Home » Aerobic Eindhoven

Groepslessen aerobic in Eindhoven

Wil je beginnen met sporten, maar je weet niet goed waar en hoe je moet beginnen? Of ben je het misschien beu om in je eentje te beulen in de sportschool en ben je toe aan een gemotiveerde club die je weer de juiste spirit geven om te trainen? Probeer dan eens Bodyshape, oftewel aerobic bij SEP in Eindhoven.

Bodyshape is een gevarieerde groepsles op heerlijke, motiverende muziek van toen en nu. Het is niet zomaar ritmisch bewegen op de muziek. Er wordt gericht gewerkt aan kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. En dat allemaal in een les van ongeveer één uur. Je gebruikt diverse materialen en attributen, zodat elke les een andere dynamiek heeft. Geen les aerobic is hetzelfde bij SEP in Eindhoven, dus eigenlijk moet je wel iedere week terugkomen. En je verbrandt ook nog eens gemiddeld 600 calorieën per les. Dat zijn dus nog eens 600 redenen extra om de lessen Bodyshape te volgen!

Voor wie is het?

Kan iedereen meedoen met de lessen Bodyshape? Ja, dat kan. Je hoeft niet top fit te zijn, wel mobiel. Deze lessen zijn juist uitermate geschikt wanneer je je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau wilt tillen. Tijdens de les worden er verschillende opties geboden, zodat je zelf de intensiteit van je training kunt bepalen. Je krijgt dus alle ruimte om aan je persoonlijke doelen te werken en om gedurende de tijd te groeien tijdens de lessen.

Alle materialen voor de lessen zijn bij ons aanwezig. Het enige wat je nodig hebt is comfortabele kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, schone binnen sportschoenen, een goed humeur en een gulle glimlach. Je hebt dus eigenlijk geen excuses meer om niet naar SEP te komen voor de lessen aerobic. Of je nou in Eindhoven, Son en Breugel, Best of Nuenen woont.

Bij SEP hebben we een enthousiast en gemotiveerd team om jou te helpen in vorm te raken. Of je daarvoor nou aerobic bij ons in Eindhoven volgt of één van onze andere lessen, zoals Zumba, Pilates of Hip Hop.

Wil je weten of Bodyshape iets is voor je? Vraag dan een gratis proefles aan. Of neem eerst contact met ons op voor meer informatie. We staan je graag te woord!

Gratis proefles

Meld je nu aan voor de gratis proefles.

 

Alvast veel plezier!

Klaar voor de uitdaging?

Bekijk het lesrooster en meld je nu aan voor de gratis proefles. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Locatie

SEP
Group Fitness | Body & Mind | (Pole)Dance

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Locatie

SEP Dance & Group Fitness

Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven

040 - 246 30 95

info@seponline.nl

Aanmelden nieuwsbrief

WhatsApp Stuur een WhatsApp